Service Rapid AUTO CHELU

Detaliile sunt cele care fac întotdeauna diferenţa atunci când vorbim de performanţă. Şi pentru că ne-am dorit să simţi emoţia și plăcerea de a conduce în siguranță la fiecare drum pe care îl faci cu mașina ta, am adăugat acestor fascinante servicii, echipamente și utilaje de ultimă generație care vor face această senzaţie unică posibilă.

Viziunea Noastră

Ne angajăm să oferim siguranță șoferilor atunci când anvelopele sunt noi, dar și atunci când sunt rulate, datorită ultimelor noastre inovații, a utilajelor de ultimă generație și înaltă performanță.

Scopul Nostru

Credem în calitate, seriozitate și transparență. La Auto Chelu, vei primi diagnosticul corect pentru mașina ta. Mecanicii noștri se specializează permanent pentru a face față ultimelor tehonologii, pe orice tip de mașină. Știm că rezultatele contează, de aceea, în service-ul Auto Chelu găsești echipamente și dotări de ultimă generație, stocuri de piese optime disponibile în orice moment, atunci când ai nevoie.
1. Despre Noi
Compania a fost înființată la începutul anilor 2006. Ulterior am început să oferim servicii complete legate de întreținerea roților. Ne-am dorit asta pentru a ne pune în practică ideile, cu propriile mâini. Ne-am câștigat reputația ca fiind o echipă creativă și promitem să ne păstrăm locul câstigat.
2. Ce spun clienții ?
Majoritatea celor care au lucrat cu noi spun că suntem exact unde și cum trebuie să fim. Mulți clienți spun că ne apreciază pentru ceea ce facem, alții ar vrea să facem mai mult. Le mulțumim tuturor și dorim să asigurăm un nivel îmbunătățit al serviciilor noastre pe viitor. Anul 2018 este anul în care turăm puternic motoarele și trecem în altă treaptă de viteză.
3. Ce spun partenerii și colaboratorii noștri?
Unii colaboratori au scris, despre modul în care am reușit să dezvoltăm serviciile în zona în care activăm, alții ne-au lăudat pentru ideile și inovațiile noastre. Ni se pun adesea întrebări legate de cum reușim să facem lucrurile așa de bine pe o piață atât de complexă. Le răspundem printr-un singur cuvânt: PASIUNE. Fară pasiune nu poți să faci nici măcar o cafea. Pentru că nu va avea gust.
4. Ce spunem despre noi?
Nu ne promovăm ca fiind diferiți, așa cum o spun majoritatea celor care lucrează în acest domeniu. A fi diferit nu înseamnă neapărat că ești altfel. Când toți sunt “diferiți„ toți pot fi de fapt la fel! În plus, a fi diferit nu înseamnă neapărat a fi eficient sau bine pregătit sau a avea succes. Noi credem că suntem interesanți ceea ce înseamnă mult mai mult, facem lucrurile altfel și încercăm să le facem foarte bine.

AUTO CHELU

service rapid oferă următoarele tipuri de servicii:
Lucrări de întreţinere
  • schimb de ulei
  • schimb de ulei în cutia de viteze automată
  • filtre şi lichid de frână
  • decarbonizare motor
  • completare cu freon R134 a
  • completare cu freon R1234yf
Lucrări de uzură
  • bucși pivoți rulmenți și amortizoare
  • schimb plăcuțe şi discuri de frână
  • rectificare discuri de frână
  • geometria roților robotizat

Întrebări frecvente

1. Ce experiență aveți în domeniu?
Având în vedere că avem peste 15 ani experiență în domeniu, am testat o grămadă de metode care au funcționat și foarte multe care nu au funcționat. În acest moment, echipa AUTO CHELU a ajuns la performanța de a vă oferi o soluție mult mai bună! Secretul se datoreză noi tehnologii și a utilajelor de ultimă generație, prezente în service-ul nostru.
2. Ce gamă de produse aveți?
Prin parteneriatele noastre cu MICHELIN, NOKIAN, GOODYEAR și CONTINENTAL vă oferim peste 20 de branduri de anvelope din toate categoriile de prețuri.
3. Oferiți servicii și produse de înaltă calitate?
De-a lungul anilor, AUTO CHELU și-a câștigat reputația de partener de încredere datorită produselor de calitate și a serviciilor profesionale oferite. În centrul filozofiei noastre stau: siguranța și satisfacerea nevoilor clienților noștri.